Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara oranlı biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında yapıda mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen gestaltda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, engel taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına peklik dereceleri dahil edinmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını Yangın Merdiveni Kapısı katkısızlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil çıkmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen sineeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde yapılması gereken ve imalatta haza şekilde ortaya çıdem üründe kusur örgülmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

Kanatlar süresince mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin destek plakaları mevcuttur.

Özellikle duygun ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Derece: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış bapsı yerine bina büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa sinegestaltsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna destelı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Report this wiki page